UMELOGO copy.png
UMELOGO copy.png

SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTA ON TURVALLISUUS

UMELOGO copy.png

Umesläpin tekniset ratkaisut ovat ainutlaatuisia ja tähtäävät aina hevosten turvallisuuteen ja matkustus-mukavuuteen.

Alumiinirakenteiset trailerit ovat mukavia, vakaita, kestäviä ja ovat osoittautuneet eri testeissä ykkösluokan ominaisuuksia.

Innovatiiviset mallistoratkaisut tähtäävät laadukkaaseen hevoskuljetukseen.

TRAILERIT JA AUTOT 2020

UMELOGO copy.png

2020

B35

B352.jpg
umeslap_interiorbilder_B35.jpg
UUSI KLASSIKKO

B35 on suosituin mallimme. Se esiteltiin 2011 ja kehittyneempi versio aikaisemmasta mallista A35. B35 on saman painoinen kuin edeltäjänsä, mutta käytännöllisyyttä tuo 10 cm lisäleveys ja korkeampi lastauskorkeus takana. B35-mallissa on uusi katto ja LED-valot takasillan yläluukussa.

B35-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona on teräsjousitettu Tandem-teli, joka antaa tasaisen ja miellyttävän matkan hevosellesi. Lisävarusteita voit valita tarpeen mukaan.

B36

B35

b361.jpg
b362.jpg
umeslap_interiorbilder_B363.jpg
B36 TOURING

B36 Touring-trailerissa on sisäänrakennettu valjaskaappi. Sinne on oma ovi trailerin oikealla puolella. Loimet, kilpakärryn pyörät, heinä ja muut tarvikkeet voi lastata traileriin, eikä vetoautoon.

B36 Touring-trailerissa on sama kori ja tekniikka kuin B35-trailerissa. Valjaskaappi tuo lisämukavuutta harrastukseen.

B45

b451.jpg
b452.jpg
umeslap_interiorbilder_B45.jpg

B45 Etupurku

B45-etupurkutrailerissa on monia etuja. Hevosen ei tarvitse lastauksen missään vaiheessa peruuttaa. Erityisesti nuoret hevoset ja muuten persoonalliset yksilöt vaativat erityiskohtelua lastauksen ja kuljetuksen eri vaiheissa.

 

Onnettomuus- ja muissa vaaratilanteissa etupurullisen trailerin kaksi lastaussiltaa voivat olla hyödyksi. B45 trailerissa on sama runko, kori ja tekniikka kuin B35-trailerissa. Etupurku tuo helpotusta itselle ja hevoselle ongelmatilanteisiin.

B50

b501.jpg
b502.jpg
umeslap_interiorbilder_B50.jpg

B50 Vaunu voittajalle

Käännä hevonen ja siitä tulee voittaja. Näin hevonen voi ottaa jarrutuksessa tulevat puomivoimat vastaan vahvimmalla osallaan eli takaosalla. Tämä voi vaikuttaa positiivisesti hevosen eri osa-alueisiin kilpailutilanteissa.

Asiakaspalaute B50-trailerista on ollut pelkästään positiivista. B50-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme teräsjousitettua tandem-teliä. Se antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi.

B60

b601.jpg
b602.jpg
umeslap_interiorbilder_B60.jpg

B60 Valjashuoneella

Uskallamme väittää, että B60 on markkinoiden paras touringtraileri. Vaikka se on niin iso, se on kevyt vetää ja käsitellä. B60 on traileri harrastelijaperheelle, joka tarvitsee tilaa hevoselle ja ihmisille tai ravi / ratsastusammattilaiselle, joka tarvitsee tilaa varusteille ja tarvikkeille. Valjashuone on niin iso, että siellä voi helposti vaihtaa vaikka vanteet.

B60-traileri on kevyt, vahva ja tasapainoinen vedettävä. Runko, takasilta ja lattia on alumiinia. Seinät ja katto ovat rungotettuja ja lämpöeristettyjä. Akselistona käytämme teräsjousitettua tandem-teliä. Se antaa tasaisen ja mukavan matkustustunteen hevosellesi.

Ume Light 2

light10.jpg
light6.jpg
light3.jpg

Ume Light 3

light11.jpg
light12.jpg

Ume Light antaa huippumukavuuden kahdelle hevoselle ja 2-4 hengelle. Auto on satoja kiloja kevyempi kuin vastaavat autot muilla valmistajilla. Hevoset lastataan sivusta ja kuljetetaan peräpää edellä. Hevostilassa on monenlaista tilaa.

Ume Light on saavuttanut Ruotsissa muotoilupalkintoja.

Ume Light rakennetaan uuden Renault Masterin alustalle. Umesläpin päällyrakenne on vastaava kuin trailereissa. Kori rakennetaan alumiinista ja seinät ja katto ovat lämpöeristettyjä sandwich-elementtiä. Näin saadaan tukeva ja kevyt rakenne, jossa on hyvä lastauskapasiteetti ja matalampi polttoaineen kulutus.

Paketti- tai matkailuautona (max kokonaispaino 3500 kg / B-kortti) saadaan kantavuutta 1100 kg.